Manuelhoeve Logo
Telefoon 0229 581 891
E-mail info@manuelhoeve.nl

Overige activiteiten

De Manuelhoeve heeft naast de hoofdactiviteiten nog een aantal activiteiten die we graag onder uw aandacht brengen.

Landelijk vergaderen

 

Van dinsdag t/m donderdag kunt u onze ontvangstruimte huren voor een vergadering met uw bedrijf in een landelijke- en knusse sfeer. Leuk is het om aansluitend een maaltijd te nuttigen en met elkaar Boerengolf te spelen.

Arrangement Boerengolf - Lunch - Fietstocht

 

 

Een heel dagje onder de pannen? Wij bieden het arrangement Boerengolf - Boerenlunch - Fietstocht aan. Vooraf starten met koffie en Westfriese krentenmik. Prijs: € 30,00.

Ook verhuren wij fietsen aan campinggasten die er op de fiets op uit willen.

 

Lammetjesdagen

 

Elk voorjaar brengen ongeveer 100 moederschapen hun lammetjes ter wereld bij ons op de boerderij. Om iedereen mee te laten genieten van deze prachtige tijd, organiseren wij lammetjes-aaidagen. In 2017 op 4 maart, 5 maart, 11 maart, 12 maart, 18 maart, 19 maart, 25 maart en 26 maart. Openingstijden van 11.00 uur tot 16.00 uur. Entree: € 1,00 per persoon.

Kerstsfeer Aartswoud

 

 

Aartswoud is al vele jaren in Kerstsfeer in het weekend ná Sinterklaas (in 2016 op zaterdag 10 en zondag 11 december). Op beide dagen kunt u tussen 10.00 en 17.00 uur een wandeling maken langs de fraaie boerderijen en woonhuizen die zijn omgetoverd in de sfeer van kerst. Wij nodigen u van harte uit een bezoekje aan onze boerderij te brengen. Bij ons kunt u genieten van een bak koffie en overheerlijke eigengebakken appeltaart. De houtkachel brandt!
Voor meer informatie: www.kerstsfeeraartswoud.nl

 

Kinderfeestjes

 

Heerlijk voor de kinderen om een kinderfeestje te hebben op de boerderij. Een rondje Boerengolf spelen, het beleven van de dieren, ruimte om te spelen, een beetje vuil worden mag, rode wangetjes. Nadat de kinderen natuurlijk eerst zijn ontvangen met limonade (of iets anders naar wens) en iets lekkers. Na afloop pannenkoeken eten in de schuur. Zoveel als ze lusten!

Heeft u vragen of wilt u graag een boeking bespreken?

Geef hier uw contactgegevens op en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Bevestig dat u geen script bent door de karakters in het plaatje in te voeren.