Manuelhoeve Logo
Telefoon 0229 581 891
E-mail info@manuelhoeve.nl

Arrangementen

We bieden de volgende arrangementen aan:

 

Een "Heel Dagje Platteland"

Met een "Heel Dagje Platteland" bent u een heel dagje onder de pannen en hebben de activiteiten te maken met het boerenleven. Volop genieten van de mooie dingen die het platteland te bieden heeft; pure gastvrijheid, relaxte sfeer, de groene weidsheid, de frisse lucht, de dieren en een kijkje op het erf bij de hardwerkende boer.

U wordt ontvangen met koffie en eigengebakken appeltaart. Als de koffie op is, is het tijd voor een potje boerengolf. Een fantastisch spel op acht hectare weiland tussen de schapen en lammeren. Welk team doorloopt het 10-holes parcours in de minste slagen? Hoe vaak komt de bal in de sloot?

 

 Aansluitend staat er een heerlijke uitgebreide lunch voor u klaar op gedekte tafels met versgebakken brood. 

 

Als de buikjes gevuld zijn pakt u een opoefiets met rieten mand voorop en begint het Rondje Boerentrots. Dit fietsommetje is ongeveer 12 kilometer lang en duurt ongeveer drie uur. Onderweg bezoekt u boerderijen, krijgt u korte rondleidingen door de boer of boerin en raakt uw rieten mand steeds verder gevuld met streekproducten.

 

 

 

Teruggekomen bij de Manuelhoeve is het onvergetelijke "Heel Dagje Platteland" ten einde.

Arrangementsprijs: € 55,00 per persoon.

Het is mogelijk de dag af te sluiten met een heerlijk barbecue of stamppotmaaltijd.
informeer naar de mogelijkheden.

 

 

Arrangement Boerengolf - Lunch - Fietstocht

Een lekker dagje in de frisse lucht.
Beginnen met koffie en krentenmik, daarna een potje boerengolf. Als na anderhalf uur het boerengolf klaar is staat een overheerlijke uitgebreide boerenlunch voor u klaar. Gezellig aan de gedekte tafel met ook versgebakken warm brood!

Na de lucht begint u aan de fietstocht die u zo lang wilt maken als u wilt. We hebben routes voor u beschikbaar zodat u langs de mooiste plekjes komt. 

 

Arrangementsprijs: € 32,50 per persoon.