KOOP EEN LAM

 

Lamsvlees te koop. Lamsvlees kopen van de Manuelhoeve. Lokaal vlees.

Als u zelf wilt kijken hoe de schapen bij ons gehouden worden bent u van harte welkom om te komen kijken. Op ieder willekeurig tijdstip. Bellen van te voren hoeft niet. We hebben een schapenhouderij met ongeveer 60 Texelse ooien. Ieder jaar worden er ongeveer 120 lammeren geboren.

We hebben nu meerdere seizoenen lamsvlees verkocht en krijgen veel goede reacties. Veel mensen hebben vervolgbestellingen geplaatst. Dan gaat het goed, toch?

Ja graag! 
Het lam is uitstekend bevallen, het vlees smaakt een stuk lekkerder dan ander lam dat ik wel eens gegeten had. Veel zachter en fijner van smaak.
 Graag zou ik wederom een lam bij u willen bestellen, net als vorig jaar verdeeld in twee identieke pakketten. Ik deel het lam namelijk met mijn schoonouders.

Het vlees is inderdaad goed bevallen afgelopen jaar en we willen zeker weer een half lam bestellen. Wanneer is ongeveer de afhaaldatum gezien onze vakantieplannen?

Geacht heer/mevrouw,
Einde vorig jaar hebben wij bij jullie een heel lam besteld. Wij waren hier erg tevreden over en wilde bij deze informeren of het ook mogelijk is om weer een half lam te bestellen, en zou dat nu ook nog kunnen  ?

Hallo Arjan, Misschien wil ik wel een heel lam, zo heerlijk was het. Wanneer je weer van plan bent om te gaan slachten laat het me weten dan wil ik in ieder geval een half lam maar misschien wel een hele.

Beste Arjan
Ik heb ruim een week geleden een half lam opgehaald.
Kan ik omstreeks half december nog een halve krijgen?
Ook weer in plakken gelijk deze
Groeten
Cor

Goedemiddag,

Fantastisch vlees, alles zat erbij, daar ben ik heel blij mee.

Met vriendelijke groet

Over lamsvlees van de Manuelhoeve:

De dieren lopen bijna het hele jaar buiten, de lammeren worden voornamelijk grootgebracht door te zogen bij de moeder en het voorradige gras en er worden nauwelijks medicijnen gebruikt. Er wordt geen kunstmest gebruikt, het land wordt alleen bemest met eigen ruige mest uit de potstal van de winterperiode. Er worden geen bestrijdingsmiddelen gebruikt. Op de Manuelhoeve worden Texelaar schapen gehouden. De Texelaar blinkt uit in vleeskwaliteit en een optimale vlees/vet verhouding.

Indien u lamsvlees bij ons bestelt is dit lamsvlees gegarandeerd vrij van medicijnen en heeft het dier een dierwaardig bestaan gehad. De dieren worden in een goede, ambachtelijke slachterij in de buurt geslacht.

We hebben niet het hele jaar rond lamsvlees. Alleen in de maanden augustus t/m januari. Eerder in het jaar zijn de lammeren nog niet slachtrijp, later dan januari vinden we de lammeren te oud worden voor de echte lamsvleesbeleving.

U koopt bij ons een heel lam of een half lam.

Een pakket lamsvlees bestaat uit koteletten, schouder (bout), achterbout, zadel (in plakken of in één geheel), lappen, gehakt of shoarmavlees en botjes voor soep.

Een lam weegt 42 á 43 kg levend. Na slachten blijft er ongeveer 13 á 15 kg vlees over.

De prijs voor een heel lam is € 300,00 en € 150,00 voor een half lam. Dit is inclusief slachten, portioneren en vacuüm verpakken.

Bestellen gaat niet via inloggen op een website met wachtwoord en een Winkelwagentje. Graag gewoon even bellen of mailen met de boer. Zie pagina Contact.

DE LEKKERSTE RECEPTEN MET SCHAPEN(LAMS)VLEES

De consumptie van schapen- en lamsvlees in Nederland is de laatste jaren enorm toegenomen. Ook de autochtone Nederlander begint lamsvlees steeds meer te waarderen, al is het mondjesmaat. Schapenvlees is vrij sterk van smaak. Lamsvlees niet. Enkele weetjes rond...

Laat een bericht achter

3 + 9 =