Ik zat te eten en kreeg een gevoel van rijkdom over me. Een bord vol eigen gekweekte producten! Piepers en sperziebonen uit de groentetuin. Een paar stukjes lamsvlees van een huisslachting van een ooilam en appelmoes van goudrenetten uit de boomgaard. Smullen met een goed gevoel erbij. Weten wat je eet. Alles onbespoten.

Ik eet veel lamsvlees. Ieder jaar doen we ongeveer drie mooie ooilammeren in de vrieskist. Die laten we slachten bij slager Bob Bakker. Hij verzorgt het uitstekend. Kost € 65,- per lam. Daarvoor wordt het lam opgehaald, gekeurd, geslacht en keurig verpakt. Ik vind lamsvlees heel lekker. Het is super mals. Zoals het mijns inziens zou moeten opgroeien. Buiten in de weide. We verkopen ook lamsvlees. Hierover kun je meer lezen op deze website: Texelaarschapen – Lamsvlees te koop. Met mooie recepten! 

Eet smakelijk! 

DSC_0328[1]